Search This Blog

Sunday, February 22, 2009

Buze la moda - botisor de peste



Trout pout e deliciul chirurgilor plastici, pentru cã le umple buzunarele cu bani în timp ce ei injecteazã colagen în buzele cui îsi poate permite costul operatiei. Mai trist este cã pânã si vedetele gen fatã simpaticã, cum este Meg Ryan, au recurs la varianta asta. Sau frumuseti clasice ca Nicole Kidman. Elena Bãsescu nu are nevoie, ce usurare!


P.S. Tocmai "se da" Oscar in LA si la TV. Una dintre cele mai stralucite demonstratii de falsitate. Cutare arata senzational, Penelope Cruz is so excited, Anne Hathaway are nu's ce rochie...vai, nemaivazut de anul trecut! De-aia se injecteaza colagen, Botox si alte sosuri de frumusete fara batranete, for the big Oscar smile. Abunda nuantele de crem si decolteele fara coliere, asta-mi place, daca n-o fi de la criza:) Imi place si cum arata azi Kate Winslet, understated glamour. Oh, da, si Meryl Streep. In rest...the biggest soap opera of the year. Unde-o fi inefabila Adela Popescu? Poate macar Monica Barladeanu si-a facut loc pe-acolo, prin spate. If she's not playing Lost.

3 comments:

Anonymous said...

hai ca m-ai distrat!
mie-mi place natalie portman.

Anonymous said...

buna ziua. am nimerit aici din intamplare, si mai vin din cand in cand, ca scrii interesant.
asta in loc de bataie la usa inainte sa dau buzna.

a propos de trout pout si alţi botocşi, mi se pare interesant cum toate criticile acide pe care le-am auzit la adresa acestei practici au venit de la femei. nici barbatii nu (cred ca) le agreeaza (pentru mine chirurgia plastica scade din atractivitate, imi pare rau sa aud de meg ryan si nicole :) ), dar nu i-am auzit înverşunaţi împotrivă-le, ci mai degrabă "treaba lor, viaţa lor".

mă întreb de ce. or fi mai nepăsători, şi damele mai preocupate de soarta sanatatii "colegelor"? sau poate percepţia mea a propos de statistica criticilor e greşită.

Antoaneta said...

Si barbatii isi fac operatii estetice - liposuctiune, riduri, mai ales pungile de sub ochi...de! la Hollywood sunt multe petreceri si trebuie tinut pasul cu mondenitatile, in pofida orelor de somn. Am mai scris intr-un post despre operatiile lui Mickey Rourke turned bad.

Nu e vorba de sanatate aici, ci de inconfortul generat de inaintarea in varsta si de schimbarile fizice inerente. In plus, cand un actor isi modifica fizionomia, mai ales pentru a scapa de riduri, scade mobilitatea fetei si isi pierde expresivitatea. Goana asta imposibila dupa tinerete fara batranete ma induioseaza, dar ma si sperie. Mi se pare ca viram spre mutanti. Nu mi-ar placea sa ma uit in oglinda si sa nu ma recunosc.