Search This Blog

Thursday, February 5, 2009

Nestirea zilei

Copiii din cãminele de orfani (60.000) au alocati între 5 si 7 lei pe zi pentru mâncare. Nu stiu câti or fi cei ai cãror pãrinti nu-si permit mai mult de atât nici ei.

Cãtãlin Botezatu a fost în Peru, chiar pânã la Machu Picchu (l-o fi inspirat Dan Chisu, care a fost acolo în ziua de solstitiu, sau echinoctiu, nu era prea sigur)...nu s-a întors nici el mai destept sau mai cu haz, doar bronzat si vesel tare.

Senatorii si-au scãzut bugetul cu 6%, deputatii l-au crescut cu 11%. Sãracii!

Brânza se vinde de acum înainte în România numai împachetatã si cu etichetã. Eu în Canada o pot cumpãra direct din putinicã, evident vine din Bulgaria sau Macedonia.

Chinezii emigreazã în România si pentru a putea avea mai mult de un copil, cât le permite statul lor. În schimb cãpsunarii din Spania ajung someri.

În Germania, Austria, Spania, casele se pot câstiga la loterii organizate de proprietari (19 Euro biletul la Muenchen), mânati de scãderea pretului caselor. Cum de nu s-au gândit la asta în Statele Unite?

2 comments:

to-morrow said...

Romania e o tara in care nu te plictisesti, apare mereu cate ceva care te lasa cu gura cascata de uimire :)
Ieri m-am gandit sa iau tramvaiul, de la serviciu spre casa. Incercam sa citesc ceva, doar ca domnisoara de pe scaunul din fata vorbea la telefon, cu voce sonora, cu un baiat, timp de fo 10 minute. Apoi alte 10 minute, cu alt baiat :) Concomitent, dintre oamenii care stateau un picioare, se auzeau acorduri de manele, puse la un telefon mobil. Dupa care, un barbat in stare bahica a incercat sa se urce in tramvai, strigand vesel:"Asta-i tramvai cu muzica? Daca nu-i cu muzica, nu ma urc! Beeeei!". Se pare ca nu s-a urcat. In final, un cetatean, aflat in stanga mea, vorbeau taaare la mobil, incercand sa afle ce tanara il suna de pe "numar privat" si sa intalneasca persoana respectiva, chiar daca nu o cunostea (am dedus din conversatie).
Deci nu am reusit sa citesc nimic, tot drumul. Poate eram prea obosita. Si nici oamenilor nu le pasa ca i-ar deranja pe cei din jur, cu siguranta.

Anonymous said...

hei, toate ca toate, dar painea la putinica?sigur nu branza?:-)