Search This Blog

Wednesday, January 7, 2009

Hodoronc-tronc, blogul meu e citit!

Eu ziceam cã azi scriu despre Fort Lauderdale si Coral Springs, ca sã închei povestea croazierei de Crãciun. Ha! Am constatat cu stupoare ca la aproximativ o lunã de la deschiderea blogului am cititori, necunoscuti! Cãlãtori prin blogosferã care mai coboarã si pe la statia mea. Sincer, ma emotioneazã semnalele pozitive, înseamnã cã exist cumva în România nu numai sub formã de amintire.

Sunt putin blocatã chiar, pânã acum nu mã gândeam la cine si de ce, dar promit sã încerc sã-mi pãstrez spontaneitatea, sã nu scriu altfel decât sunt, cu imaginea unor posibili cititori pe post de câine de pazã care nu-mi lasã imaginatia sa zburde în voie.

Mã gândeam acum câteva zile ce frumoase sunt cuvintele astea care încep cu z: zburdalnic, zare, a zãri, zvãpãiat, zurliu, zori, zãbavã, zâmbet, zapis, zmeu, zurbagiu, zãpãcit, zulufi, zãpãuc...zãpadã (of!), mai bine zãpusealã!

PS A apãrut interviul pe care i l-am luat Feliciei Mihali în numãrul din ianuarie al revistei Avantaje! Si cu emotie am regãsit si o fotografie cu tata într-o editie online.

4 comments:

LiaLia said...

:) Normal că eşti citită! Pentru că scrii frumos şi liber. Despre locuri superbe, despre broaşte ţestoase. Pentru că dansezi şi îţi place romul bun :) Pupici şi un an minunat să ai!

to-morrow said...

Am vazut pe site-ul editurii NOI Media Print doua albume despre Bucurestiul vechi, au texte scrise de tatal tau, cu multa duiosie pentru vechea Capitala dar si cu verva. Se pot descarca si citi online.
Suflet Candriu de Papugiu I – la http://www.nmp.ro/m.aspx?id=13&it=4
si II – la
http://www.nmp.ro/m.aspx?id=14&it=4

Editura Eminescu are pe site cateva din cartile scrise de Radu Anton Roman, eu as ravni la „Suflet candriu” si la „In delta cu Jaques-Yves Cousteau”. Un stil spumos, plin de culori spontane, merita degustat pe indelete. http://www.librariaeminescu.ro/autor/6440/Radu-Anton-Roman

Felicitari pentru publicarea interviului cu Felicia Mihali. Si uite asa, ma duc maine de dimineata la chiosc si cumpar revista :)

Marius said...

De la Varujan la Dromomania si inapoi !... un drum interesant; pe care am sa mai vin. Adauga deci un +1 la acei necunoscuti din blogosfera care te citesc :)

Anonymous said...

Te-am gastit la Veronica A. Cara in comentarii, si curioasa am vrut sa stiu mai multe despre tine, deoarece de cateori lasi un coment ma amuzi. Imi place ca scri simplu, liber, frumos. O zi buna!