Search This Blog

Monday, January 5, 2009

2009 începe cu încheieri

Azi predau lucrarea de master pentru corecturã. Masterul l-am început în toamna 2006, deci a durat putin peste cei doi ani de rigoare, având în vedere cã am lucrat full-time all the time. Mã despart cu greu de cãrãmida la care am muncit atât, dacã nu vor fi multe si mari corecturi de fãcut, va fi un capitol încheiat în curând, unul dupã care îti pui musai întrebarea: what's next? Cum ar veni, nu mai am scuza cã sunt studentã si îmi fãuresc un viitor luminat si avansat profesional, trudind la office work fãrã drag si pentru sporul altora. 2009 will tell.

Pe 9 ianuarie am examenul pentru obtinerea cetãteniei canadiene, care acum nu prea mã încãlzeste cu nimic (mai ales pe frigul ãsta:P Vizã de USA oricum aveam, am tot folosit-o, mai bine este pentru Adrian - un cubanez cu pasaport canadian are alt statut, inclusiv acela de însotitor în cãlãtoriile mele la vecinii din sud.

Dacã în 2008 am antamat convietuirea cu acea vietuitoare diferitã care este bãrbatul, în 2009 poate o punem si de un certificat de cãsãtorie, la Consulatul României, ca sã fie mai pitoresc. Evident, hocus-pocus, abracadabra, mai întâi trebuie produs un inel, pentru cã eu sunt o avangardistã paseistã incurabilã, care tine la traditii.

Un bilant personal scurt dar cãrnos, alelalte sunt detalii. Greutatea se mentine constantã, riduri nu am, doar firele de pãr alb se înmultesc, ascunse bine pe la tâmple.

PS si NB al meu si-a dat seama cã originalul certificatului de nastere e pe undeva prin Havana, deci pânã în iulie când plãnuim sã mergem acolo, nu se înfãptuieste fapta.

5 comments:

to-morrow said...

Iti tin pumnii pentru examen! Iar inelul sa fie asa cum ai visat tu! O sa ai un an superb!

Anonymous said...

ganduri bune si de la mine!

Anonymous said...

ganduri bune si de la mine!

Anonymous said...

mi-a placut mult titlul tau...
cele bune!

light play said...

o la la. felicitari din toata inima. nu neaparat pentru act, ci pentru ca... daca ati ajuns acolo, inseamna ca e mare :)

pup.