Search This Blog

Saturday, January 2, 2010

Absentã motivatã

Una dintre variantele de status de pe Messenger e Gone fishing.


Gone walking, photographing, dreaming, swimming, hiking, horseback riding, gone to know people and places. În cea mai mare, mai interesantã si mai oropsitã insulã din Caraibe. 11 milioane de locuitori, cel putin înca 2 în diaspora si un Lider Maximo.Sursa foto: http://www.netssa.com/image/Cubasatelite.jpg

5 comments:

to-morrow said...

Asadar Cuba era la o azvarlitura de bat de tine :).
Te duci si in Cojimar, langa Havana? La casa lui Hemingway. Pleaaaase :) Eu doar am scris candva despre ea si tare mi-ar placea sa citesc o relatare "de la fata locului" :)

Antoaneta said...

@tO-MORROW - 4 ORE. Nu garantez pentru Cojimar, ma voi duce in Trinidad si Viñales, si incerc si cateva zile de plaja.

Misaki said...

Superb! Eu ador calatoriile, in special in zone care-i atrag mai putin pe romani. Intotdeauna am zis ca iarna e perfecta...pt stat la plaja pe o insula tropicala :))

Anonymous said...

Antoaneta, m-am bucurat atat de mult sa te intalnesc pe blogul Simonei Catrina!
Am citit acum si ce spui despre mutarea in Europa si te inteleg pana la ultimul atom, exact la fel simt si eu. Imi lipseste aici farmecul, in rest aproape toate sunt bune, frumoase, curate, imbelsugate, dar atat. Imi lipseste ceva vital aici, ceva ce ar fi fost de nebanuit acum, sa spunem, sase ani. Dar nici Romania nu mai pare a fi solutia. Ma atrag Italia si Franta.
Pana una, alta, enjoy yourself pe plaja cubaneza (la Chicago sunt -16C) :)

Amalia

Loredana said...

vacanta placuta!